PATAH SERIBU

Home About Me Links Blogskins Twitter Facebook
supergalah ,
Saturday, June 30, 2012 | 8:45 PM | 0 Comment(s)
.hellow haii , harini hari ahad . nak cakap dulu sudah sekian lame ta update blog tetibe tangan rase nak tekan-tekan menaip , HIHIK ! act ta busy mane pun cuma banyak layann facebook , hoho  :O

 now aku cerite dekat kamu-II semua , dulu aku ad SUPERGALAHH , now aku dengann dia hanya seorangg SAHABAT kodd , tp ntahh laa, hati belum terubat andd belum bule maafkan dia lagi  ,  tp kan aku rase bersalah , sedang nabi bule maafkan umat`y , tp sedangg aku manusia payah nak memaafkan si dia , patut ke aku maafkan si dia , :(
now aku cerite kisahh aku  mase dilamun cinta nak dekat 2bulann bersame si dia , tp kalau aku ingat-II balik pasal dia , msty  aku akann nagiss , aku pun tatauk aa knpee ,padahal aku baru jea kenal dia , mase hari KOKO, sebelumm uh aku tapernah nampak muke dia langsungg dekat sch, selepass aku kenal dia bagai , setiap mase aku nampak muke dia , pagi petangg , haishh , tu time haapy kann , now time sahabat , jarangg kodd aku nampakk muke dia ,  sebelumm aku kenal dia , aku ad jugakk aa nampak muke dia , petangg-II kann dia nak main bola dekat padangg schh , :0 
hah , aku pun ta sangke dapat kenal dia aw aw , tp ntah laaa , aku rase mcm mimpi time dia im aku dekat fb , permulaan`y aku kenal dia , dia add aku dekat fb , thenn aku app jea aa sape yangg add , pas uh dia wall , dekat aku , tengs app kodd , ntah lupee aa, then aku reply , wc and intro , then dia intro dekat aku , then aku jawabb , sorry takde modd aa nak intro bagai , < sebelum uh aku ad terbace dia wall bagai dengan seorangg mamat uh , dia cakapp dia ta setandingg dengann aku , thenn aku malass aa nak layann sebab dia cakap cenggitu , > tp sebalik`y aku yang salah angapp , hihik , buadd malu , kayy sambugg balik yangg td , then dia im aku hye , aku jawab bagai aa , pas uh , dia mix num phone aku , thenn aku bagai , tp mase uh aku takde tdit nak text dia bagai , nasib baik mum aku ad , mum aku aa jadi magse g topup ,hihik , loveyou mum, leret dahh , pas uh dia cakap ta percye ap semua aw , dah puasss im dengan dia , aku punn off , thenn malam uh dia miscall aku , then aku misscall balik , dia cakap aku tipu , cakap ta topup malass aa nak kuarr ,tp kan mum dah topup kann ,hee <3
thenn sejak haritu pagi petangg siangg malam madah text jea , ayat-II cinta  semua keluar , tp aku suke cara text dia , panjang-II best aw kalau bace , hee , tp best aa dia , just dia cepat bosann aa , aku tatwu knpee , mybe fedup kodd , tp ntah laa aku dah buadd yangg terbaik mase real aku dulu , mybe jodoh ta kesampaiann kodd , nak buadd mcne , kalau orangg dah taknak aa , :) tp dia selalu take care pasal aku , if aku tamakann ap semua aa, siapp dia pernah beli sarapann tok aku sebelumm dia main futsal , beli aku pau pesta , now aku nak pau pesta bulee ,tp nak kau yangg beli , taknak orangg lain aa , ta sedapp , hee ,
tp time 2minggu cuti uhh ,aku balik jb ,aku janji dengan dia bagai , aku nak stay bp jea, tp dia sebok kje kann , so aku balik aa jb , time aku dekat jb , dia selalu tudoh aku macam-II aw , lepak dengann lelaki aa , padahal , aku dengan lembu jea aw , duduk ruma , sabtu baru aku keluarr ,aku dengar semua cakap dia aw , then aku keluar dengan family aku g terbau , aku masuk kedai PDI aw ,  < sebelum uh dia banyak kali tanye aku , bilee aa kite dapat pakai baju same , > then aku teringat , thenn aku beli , tp mase aku dekat jb , tp berubah sangat aw , dia lainn ,ta macam selalu , aku tatauk knpee , thenn aku balik bp aw , aku ingat nak jumpe dia , tp dia main futsal dekat schh , hp dia tinggal , aku ingat nak bagi aa dia baju dengan coklate bagai , tp aku text call ta angkat , mybe takde rezeki kodd , esuk`y dahh nak schh , tp dia lak ta datanggg , so aku balik sch , aku cari hp ,aku tengok takde pun text dari dia , pas uh aku buadd dangg jla , thenn aku tidur , petangg uh dia tatext lagi , aku call dia , then dia ta ankgat , malam tu aku dah melalut pikir pasal dia , tp takde pape pun ta text aku semua ,so aku ingat esuk`y kan sch , so bulee aa jumpe dia , tanye knpee , hampee tak datangg jugak , then bali sch aku call banyak kali then ta angkat jugakk , pas uh dah maghib aw , aku amek sembayangg , thenn aku dengar hp aku ad text , aku pun gembira sbb dia text , lepas aku bace text dia aku terus terduduk weyy , aku mampu nagiss sampai aku nak solat pun ta jadi , mcm orangg hilangg anak pun ad aw , sedih nak mapuss , dia cakap tapayah menggelibas pikir pasal dia aw , sumpahh weyyy , merana aw aku seminggu tabule nak buadd ap dahhh , smpai takde modd bagai , :) aku nak lupekan dia , tp ? tp ntah laa , aku pun tafahamm ,aku takde buadd slek punn ,tp tatwu aa , now aku dengar time aku dekat jb , dia ad text ex laa ., pape laa yangg pentingg aku dengann dia , END !
now kau nak cakap dengan kau , if kau ad orangg lainn , jangann pernah bagi dia harapnn segunung`y aw , nanti hujung-II kau msty kcwekan dia punyee , ! so hargai laa seseorangg tu okeyy !


#last text aku dapat dekat dia semalamm , kalau kite dah dapat seseorang tu .jagelaa dia dengan sebaik-II`y . janganlaa memeningkan atau mengusutkan kple dia , sbb dia akan mula fedup ang cepat bosann , so hargai sesiape sajedengan kehendak dan kemahuann ia, INYA`ALLAH akan kekal lame , :) pieceyoo ,

gelaran supergalah hanya milik kau seorang jea , <3
21 april 2012 hingga  22 jun 2012
nieyna qamarina nak KURUSSSS ,
Wednesday, April 25, 2012 | 1:00 AM | 0 Comment(s)
seriuss ,hari nie ,hari paling sedihh dalamm LIFE aku ,aku tatwu knpeee , sampai orang panggil aku GEMUK punn ,aku terase hati ,sampai aku nagiss ta berhenti kannn , aku sendry pun  tatwu ,knpe aku sedihh sampai mcm tu sklyy kannn ,ylhh ,sikit-II orang panggil aku gemuk , gemuk sangat ke aku nie ,sampai oranggg madah panggil aku gemukkk , aku nak kuruss mcm orangg lenn jugakk ,aku JELOUSS aw dengan memb aku semua ,badan dia orang semua kecikk ,knpee aku jee badann yangg besarrr ,disebabkan aku badan mcny laa ,orangg yangg aku suke minat bagai ,lari dekat pp lennn ,tu lagy buadd aku makinn sedihhh dohhh , I SAY SEDIHHH !
ap yang perlu aku buadd nieee ,sumpahhh , aku tatwu mcne aku nak kurus kan badann aku nieee ,kawann ,bff ,gf ,bf , help saya ,nieyna qamarinaa ,cara mcnee nak KURUSSS , <3

mimpi si DIA ,
Wednesday, April 11, 2012 | 2:41 AM | 0 Comment(s)
hah ,bosann nye stay ruma seseorangg niee ,tatwu laa nak buadd ap ,biase laa hari cuty kannn ,oranggg lenn sibukk g datingg kann ,tp aku stay ruma laa ,takde orangg nak ajak datinggg , :P sebenarrnyee aku nakk cite at koranggg  pasal smlm , :) mase aku tido ,aku ad mimpi someonee niee , heee <suke aku >
aku punn tatwu knpee aku bulee mimpi diaa smlmm ,hee aku mcm ta cyee  jee ,bulee mimpi diaa , <3
mybee aku sukee dia koddd ,ta munkinnn ,mybe dia dah ad GF koddd ,aku ta bulee hancurkan hubungann orangg lenn , <3 lagy punn sapee laa aku nie kann nak dkt dia , aku dah laaa  GEMUKK  , tp ad paan dkt diaa , heee  <3 takpee semua tu ta pentingg jnj hari-II aku nampakk mkee diiaa , ckop laa pasal diaa aku seorangg jee twu ,hee <3 aku ta kann bagi twu pasal nie dkt sape-II punn kecuali BFF aku kodd ,hee <3   tp aku ta bulee ad paan dkt diaa ,nanty aku yangg merana aw aw ,so aku knee angp dia mcm kawann aku yangg lennnn , <3 FULLSTOP , kbai <3
first update 2012
Thursday, March 15, 2012 | 12:11 AM | 0 Comment(s)
                             
        hah , lamee kan aku ta UPDATE BLOG aku niee kann ,aku ingat BLOG aku nie dah ta bule buka,rupenyee buleee ,huh , suke aku  aw aw , <3 ily you PATAH SERIBU , <3

   
       hah pertama kaly kau nak mix maaf dekat semua frewdd kau laa kannn ,tp yang palingg PENTINGGG BFF aku laa kan , <3
                                                 

          LEMBU = TASHA MOO 
       BAS = ZIELA MATTS 
         MAKANAN = TYRA TYRA ROHID 

        korangg nak twu sebab ap semua BFF aku nie ad GELARANNN  , sbb masinggg-II semua ad hal perbadi masing-II laa kannn ,kalau korangg nak twu lebihh LANJUTTT ,sila laa tanyee dekat   
               tuan punyee  badannn , <3




               aku saje jea nak mengalann pagi-II buta niee ,aku tatwu nak berblogg ap dalamm PATAH   SERIBU aku nie laa , ALAHAI , kan cite cerite pasal CINTA ,bf pun aku takde kann , <3
aku mane laa HEBAT sangat kannn , takde orangg nak punn dekat kau :) , kalau memb aku tu lenn laa kannn ,cari 1 sepuluhhh yangg datanggg , UNTUNGLAAKANNN , <3 FULLSTOPP !
       


          

        hah tutup cerite dekat atas tu ,kite buke muka baru , hah nie yangg best , pasal schh baru akuuu , aku SERONOK HAPPY GEMBIRA  segale bagai , <3 berada di SMKDO , name betol sch tu SMK DATO ONN , best thenn terbaik laa kannn , FISRT mase aku baru masuk tu mcm bosann laa kannn ,sbb takde memb segale bagai , lagy punnn , mase tu semua kemarukk belajarrr ,sampai aku nak bebual tanye bagai kne marahh , mybe budak kelass aku mmg suke belajarr laa kannn , tu dah buadd aku seronok laa , sebab niat aku dataangg sch baru nak belajarrr , nak dapat ap yangg MUMMY aku selalu cakap dekatt akuu ,thenn skunk nie ,aku nak BUKTI dkt my mum ,yang aku pun bulee jugak dapat mcm orangg lennn , PIECE (Y) so harap-II aku dapat kan tunaikan harapann yang mum aku nakk , AMINNN , <3



       hah topic atas tu ta abes lagy sebenarnyee , <3 hah aku nak cite sikit tentangg budak-II kelass 5 MUTIARA yangg HEBATT nieee , :) all frwd aku ad 33 oranggg , t aku lupe lelaki brpe ,perempuann brpeee , ALAHAI , ta tua lagy dah lupeee .ap nak jadi dengan aku nieee , :) thenn aku punye BIG BOSS , puann zarina binti idrisss ,then pembantu dia NURAINI binti jalil ,aku main sebattt jea nama aini tu ,kalau salahh jangan marahh ,tegur bulee , :) thennn aini punye pembantu si kecikk OLAHRAGA tu , halimahhhh , :)
aku bule ramai kawann laa jugak kann ,drpd takde , hah time UP ,mata aku dah rabakk , thenn aku nakk tidooo , bubyeee , ILOVEYOUALL , <3
                              
                  



Labels:


Older Post
CAPITAL NQ

hye you can call ny nieyna qamarina
i'm JB
SMK Dato Onn

BESTIEE
this all my frenn .
i love my frennn .

Credits
Layout : Dian Az-zahra
Tutorial :
Background And Images :
Best Viewed In Google Chrome

Copyright 2012 Dian Az-zahra. Protected Reserved.